T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / CEYHAN - Şerife Topal Anaokulu

''Okul Öncesi Eğitim Modelleri ve Uygulamaları (Pre-School Education Models and Aplications)'' Projemiz Kabul Edildi!

Erasmus+2021 Çağrı Döneminde Hazırladığımız Okul Öncesi Eğitim Modelleri ve Uygulamaları (Pre-School Education Models and Aplications) Projemiz Kabul Edildi!

Erasmus+2021 Çağrı Döneminde Hazırladığımız Okul Öncesi Eğitim Modelleri ve Uygulamaları (Pre-School Education Models and Aplications) Projemiz Kabul Edildi!

Okulumuz proje ekibi tarafından Erasmus+2021 Çağrı Döneminde Hazırlanan ''Okul Öncesi Eğitim Modelleri ve Uygulamaları'' (Pre-School Education Models and Aplications) Projesi kabul edildi. Proje ortaklarımız Makedonya ve Romanya olacak. Projemizin amacı okul öncesi eğitim modelleri ve uygulamaları hakkında öğretmenlerimize ve katılımcılarımıza kendini geliştirme fırsatı sunmak ve öğrencilerimiz için eğitim ortamlarının çeşitliliğini sağlamak. Bu kapsamda Makedonyalı ve Romanyalı katılımcılar 10.04.2022-14.04.2022 tarihlerinde ülkemizde misafir olaracaklar ve öğretmenlerimizle beraber Montessori Eğitimi hakkında kendini geliştirme fırsatı bulacaklar. Toplam süresi 12 ay olan projemizin ilerleyen bölümlerinde öğretmenlerimiz Makedonya ve Romanya hareketliliklerine katılarak Reggio Emilia ve Waldorf Yaklaşımlarını inceleme ve kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar. Hareketliliklerin devamında ise öğrencilerimiz için eğitim ortamı çeşitliliği sağlamaya çalışacaklar.

 

Okulumuz öğretmenlerinden Fadime Betül CERİT koordinesinde hazırlanan projemize emek veren değerli öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

 

22-02-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.02.2022 - Güncelleme: 21.04.2022 09:22 - Görüntülenme: 718
  Beğen | 190  kişi beğendi