ADANA / CEYHAN - Şerife Topal Anaokulu

OKULUMUZ TARİHÇESİ

Şerife Topal Anaokulu 11.11.2008 tarihinde Bağımsız Anaokulu olarak açılmıştır. Okulumuz adını eski İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa YAYLACI'nın merhum teyzesi olan hayırsever Şerife Topal Hanımefendiden almıştır.

Okulumuz 2 derslik, 1 Hikaye Odası, 1 Oyun Odası, 1 Çok Amaçlı Salon, 1 Yemekhane, 1 Kız Çocuk Tuvaleti, 1 Erkek Çocuk Tuvaleti, 2 Yetişkin Tuvaleti, 1 Depo, 1 Kırtasiye Deposu, 1 Müdür Yardımcısı Odası ve 1 Müdür Odasından oluşmaktadır. Bina dışında bahçe içerisinde de 1 adet Depo bulunmaktadır. Okula gelen ziyaretçilerin, velilerin, dersi olmayan öğretmenlerin ve çocukların dinlenebileceği 1 adet Kameriye vardır. Okulumuzun bahçesinde portakal, nar, zeytin ağaçları ve çeşitli süs bitkileri yer almaktadır.

Yayın: 21.11.2018 - Güncelleme: 13.05.2024 10:16 - Görüntülenme: 451